Cultuur/NatuurDen Helder

Homeride fietstocht Den Helder

Den Helder – HomeRide is een uniek wielerevenement dat voor de tiende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald kinderfonds Nederland.

Tijdens Homeride fietsen er mensen mee voor Bodhi. Hij is een vrolijke avonturier die op 23 november 2017 geboren is met verschillende afwijkingen. Deze afwijkingen hebben ervoor gezorgd dat hij nu een chronisch nierpatiënt is. Vanaf zijn geboorte heeft hij verschillende keren voor langere tijd in het ziekenhuis door moeten brengen. Zijn ouders, Wanda en René Bos, hebben die tijd veel gebruik moeten maken van het Ronald McDonald huis. Deze ervaring heeft hen gedreven om nu iets terug te doen voor het Ronald McDonald kinderfonds. Door deel te nemen aan HomeRide 2020 zamelen ze geld in voor dit fonds en maken ze het voortbestaan van de Ronald McDonald huizen mogelijk. Wanda en René fietsen op 27 & 28 juni samen met vrienden en familie de 500km langs verscheidene huizen van het kinderfonds. Ze noemen zichzelf Bodhi’s fietshelden.

Maandag 16 maart organiseren Bodhi’s fietshelden, een benefietdiner in het schoolrestaurant “De 2 Getijden” van Scholen aan Zee. Sterren chef Jef Schuur verleent zijn medewerking aan deze mooie avond. Deze avond kan een ieder genieten van een welkomstdrankje met amuse, een uitgebreid vijfgangendiner, bijpassend wijnarrangement, live muziek van Grooves en uiteraard een meet-and-greet met de 2-jarige Bodhi. Deze compleet verzorgde avond ervaart u voor slechts € 100,- per stoel.

Voor meer informatie of om aan te melden voor de benefietavond met Jef Schuur? Bel 0637487104.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button