Jeugd

Muziek op Schoot

Advertentie:

Wieringerwerf – De cursus “Muziek op schoot” is de naam van de nieuwe cursus van de Muziekschool. De cursus is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, samen met een (groot) ouder. In deze cursus van acht lessen gaan ze samen zingen, dansen, spelen op instrumentjes en gebruiken ze spelmateriaal die aansluit bij de belevingswereld van het kind.

De lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin de kinderen vanuit een veilige nabijheid genieten en leren. Muziek staat in de lessen centraal, maar ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling worden gestimuleerd. Juf Djoeke heeft de erkende post-HBO opleiding gedaan en is gediplomeerd ‘Muziek op Schoot’ docente. Een les duurt 45 minuten en wordt afgesloten met limonade voor de peuters.

De cursus begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur. De kosten bedragen € 45,-. Het wordt gehouden in De Cultuurschuur, Loggerplein 1 in Wieringerwerf. Meer informatie en inschrijven via:
https://decultuurschuur.nl/muziekschool/inschrijven-en-contact/ of stuur een e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button