Jeugd

Muziek op Schoot

Wieringerwerf – De cursus “Muziek op schoot” is de naam van de nieuwe cursus van de Muziekschool. De cursus is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, samen met een (groot) ouder. In deze cursus van acht lessen gaan ze samen zingen, dansen, spelen op instrumentjes en gebruiken ze spelmateriaal die aansluit bij de belevingswereld van het kind.

De lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin de kinderen vanuit een veilige nabijheid genieten en leren. Muziek staat in de lessen centraal, maar ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling worden gestimuleerd. Juf Djoeke heeft de erkende post-HBO opleiding gedaan en is gediplomeerd ‘Muziek op Schoot’ docente. Een les duurt 45 minuten en wordt afgesloten met limonade voor de peuters.

De cursus begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur. De kosten bedragen € 45,-. Het wordt gehouden in De Cultuurschuur, Loggerplein 1 in Wieringerwerf. Meer informatie en inschrijven via:
https://decultuurschuur.nl/muziekschool/inschrijven-en-contact/ of stuur een e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button