Uitgaan

Ontmoetingsdiners in Middenmeer en Wieringerwerf

Hollands Kroon – Na de twee volgeboekte diners in februari, in Middenmeer en Wieringerwerf zijn er in maart ook weer twee ontmoetingsdiners. Het diner in Middenmeer is in de Meerbaak op 13 maart en in Wieringerwerf is het op 20 maart in Het Kompas.

De diners beginnen beide om 18.00 uur en eindigen om 20.00 uur. Het diner is bedoeld voor mensen die vrijwel altijd alleen aan tafel zitten tijdens het eten en voor mensen die door ziekte niet buiten de deur kunnen eten. De diners zijn voor iedereen toegankelijk.

Bij de vorige diners in februari, hadden de koks Petra en Ria in Middenmeer Arabisch gekookt, de koks Linda en Bep hadden in Wieringerwerf een mosterdsoepje, pasta carbonara en als toetje een flensje met ijs en chocoladesaus op tafel gezet.

Opgeven voor de diners is noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 28 februari om 9.00 uur, tot zaterdag 7 maart bij Marjan Lettinga via 0227 58149. Bij geen gehoor, wordt gevraagd geen antwoordapparaat in te spreken, maar nog een keer te bellen. Mochten er problemen zijn met vervoer of als iemand een dieet heeft, dan kan dat doorgegeven worden. De kosten voor het 3-gangen diner zijn €5,00 per persoon.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button