Uitgaan

Winnubst viert 75 jaar bevrijding met veel muziek

Adverentie

Den Helder – Winnubst speelt in de avond van maandag 9 maart in ’t Zaaltje van het Koninklijk Instituut voor de Marine, het KIM. Het orkest onder leiding van dirigent Bert Willemsen, is daar de speciale gast van de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO). Al ruim vijftien jaar is dit concert een succesvolle traditie.

Winnubst brengt daar een gevarieerd programma met zowel lichtklassieke als jazzy muziek. Bovendien krijgt het publiek een voorproefje van de muziek uit het programma van het grote promsconcert op 25 april in De Kampanje.

Het concert is zonder pauze in het Zaaltje van het KIM. Het begint om 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Wie dit gratis concert wil bijwonen , wordt gevraagd zich via de mail aan te melden. Het mailadres is administratie.kim@mindef.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button