Hollands Kroon

Zeilen voor Landrotten

Adverentie

Hippolytushoef – De stichting Onderdak Nautisch Erfgoed Wieringen (ONEW), organiseert samen met het Skuutje WR60, ook in 2020 de cursus “Zeilen voor Landrotten.” Deze cursus is niet bedoeld voor mensen die zeilervaring hebben, maar juist voor mensen die nauwelijks of geen zeilervaring hebben. Het is bedoeld voor jonge en enthousiaste mensen die willen leren zeilen of voor ouderen die zich afvragen of ze zich nog wel thuis voelen op het water.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee tot drie uur. De totale kosten zijn €95,00 per persoon. Er vindt een informatieavond over de cursus plaats in de avond van donderdag 12 maart. Bij aanwezig van de cursus wordt gevraagd contact op te nemen met de stichting ONEW. Het is nog niet bekend waar de informatieavond plaats zal vinden, dat hangt af van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden voor de informatieavond kan bij Tjeerdo Wieberdink, via mail tjeerdo@wieberdink.nl, of tel. 06-20135337.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button