Hollands Kroon

Zeilen voor Landrotten

Hippolytushoef – De stichting Onderdak Nautisch Erfgoed Wieringen (ONEW), organiseert samen met het Skuutje WR60, ook in 2020 de cursus “Zeilen voor Landrotten.” Deze cursus is niet bedoeld voor mensen die zeilervaring hebben, maar juist voor mensen die nauwelijks of geen zeilervaring hebben. Het is bedoeld voor jonge en enthousiaste mensen die willen leren zeilen of voor ouderen die zich afvragen of ze zich nog wel thuis voelen op het water.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee tot drie uur. De totale kosten zijn €95,00 per persoon. Er vindt een informatieavond over de cursus plaats in de avond van donderdag 12 maart. Bij aanwezig van de cursus wordt gevraagd contact op te nemen met de stichting ONEW. Het is nog niet bekend waar de informatieavond plaats zal vinden, dat hangt af van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden voor de informatieavond kan bij Tjeerdo Wieberdink, via mail tjeerdo@wieberdink.nl, of tel. 06-20135337.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button