Hollands Kroon

Dansen bij de voordeur met Yasmijn Gijzenij

Hollands Kroon – Yasmijn Gijzenij is dansdocent bij DanceRocks. Ze danst al heel wat jaren en wil haar plezier overbrengen naar haar leerlingen. Yasmijn kwam op het idee om boekjes met dansopdrachten langs te brengen, maar eerst moeten de leerlingen een dans met de juf gaan doen met als reactie veel blije gezichten van meer dan 50 leerlingen en ouders.

Yasmijn heeft deze actie gestart in samenwerking met Created R. Dit doet ze in Westerland, Den Oever, Harlingen en Leeuwarden. Yasmijn weet namelijk als geen ander hoe leuk het is om iedere week de juf te zien en samen te dansen. Iedereen heeft het lastig deze periode, maar het plezier van dansen kan gewoon door blijven gaan. Dan maar even op een andere manier.

Een nieuwe actie
Zoom is een manier om online les te geven, maar Yasmijn besloot ook om bij de leerlingen bij hun voordeur op bezoek te gaan. Ze kwam aan met een grote Boombox en deed een dans naar keuze buiten met de leerlingen. Daarna gaf zij danshuiswerk mee.

Meer over deze actie is te vinden op Facebook/Yasmijn Gijzenij/@DanceRockOfficial.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button