Regio NoordkopSport

Thuisblijf TV terug op Regio Noordkop

Regio Noordkop hervat maandag 1 maart de uitzendingen van Thuisblijf TV. In samenwerking met MEE & De Wering en Rik Niks Bodylanguage wordt drie keer per week een licht sportief programma uitgezonden via Regio Noordkop TV. Elke maandag, woensdag en vrijdag om 11.00 uur, met een herhaling om 15.00 uur.

Rik Niks geeft in elke aflevering een lesje ‘bewegen op afstand’, bedoeld voor ouderen, maar uiteraard mag iedereen meedoen. “Elke aflevering opnieuw enkele oefeningen die je gewoon thuis kunt doen, in de huiskamer en zelfs in de luie stoel”, licht Rik toe. De afleveringen duren tien tot vijftien minuten.

De bedoeling is dat de uitzendingen in elk geval de komende zes maanden worden gecontinueerd. Dit is mede mogelijk dankzij het Wijkconvenant Plus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button