112

Twee verdachten van woninginbraak aangehouden

Den Helder – De politie heeft woensdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Willem Barentszstraat in Den Helder. De verdachten zijn mannen van 21 en 23 jaar oud en komen uit Den Helder en Den Haag.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding dat ingebroken werd in een flatwoning, waarna agenten direct ter plaatse gingen. Hier bleek de toegangsdeur tot het appartement opengebroken te zijn. In de woning troffen zij de twee verdachten aan. De mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

In de flat vonden de agenten inbrekersgereedschap. Onderzocht wordt of dit eigendom is van de verdachten en of hiermee de woning is opengebroken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button