Den Helder

Benzine is op bij Shell aan de Ravelijnweg

Den Helder – Het Shell Express tankstation aan de Ravelijnweg in Den Helder staat zonder benzine. Klanten krijgen een melding te zien dat de benzine op is, zodra ze hun betaling vooraf willen gaan doen. Diesel is nog wel verkrijgbaar.

Een woordvoerder van Olie Nederland die de exploitatie doet gaf aan dat dit wordt opgelost, maar dat nog niet bekend is wanneer er weer kan worden getankt. Of de situatie te maken heeft met een grotere afname in verband met de situatie in de Oekraïne kon Shell niet zeggen.

Sinds de oorlog in Oekraïne is uitgebroken valt wel in het hele land waar te nemen dat automobilisten alvast tanken, in de verwachting dat de prijzen nog hoger worden. Bij het tankstation aan de Ravelijnweg kan overigens op donderdag met extra korting worden getankt, dus wellicht dat de combinatie van deze twee tot de lege tanks heeft geleid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button