Hollands Kroon

Doe mee met de Hollands Kroonse Beursvloer

Wieringerwerf – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Woensdag 30 maart is het weer zover van 19:00 tot 22:00 uur in RSG Wiringherlant.

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon worden vragen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties samengebracht met het aanbod van het bedrijfsleven en organisaties. Dit in ruil voor een realistische tegenprestatie. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten. Op deze manier sluiten worden deals in de vorm van matches met gesloten beurs afgesproken.

De Beursvloer Hollands Kroon is bewezen effectief en groeiend. De voorgaande edities leverden respectievelijk 25, 76 en 105 matches op. De organisatie zal de randvoorwaarden scheppen om dit jaar weer een succesvolle editie aan dit rijtje toe te voegen. Mediapartner Regio Noordkop heeft medewerking toegezegd. De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar.

Aanbiedingen melden
Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties met hulpvragen en bedrijven en organisaties met aanbod kunnen dit aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 0651557633.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button