Hollands Kroon

Raadscafé Hollands Kroon gaat niet door

Advertentie:

Hollands Kroon – Het maandelijkse raadscafé, waarbij inwoners op een informele wijze in gesprek kunnen gaan met raadsleden van Hollands Kroon, gaat niet door. De bijeenkomst die donderdagavond 14 maart plaats zou vinden in de Lucaskerk in Winkel, kan geen doorgang vinden. De gemeente heeft geen reden genoemd waarom de bijeenkomst niet door kan gaan.

Het raadscafé biedt inwoners een mogelijkheid om met raadsleden in gesprek te gaan. Voorgaande edities van het raadscafé werden druk bezocht.

Het volgende raadscafé vindt plaats op donderdag 11 april bij Voetbalvereniging DWOW. Aanmelden voor dit raadscafé kan via de website van de gemeenteraad.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button