Hollands Kroon

Burgemeester live op Facebook voor vragen over corona

Hollands Kroon – Inwoners van Hollands Kroon die vragen hebben naar aanleiding van de coronacrisis en wat daar allemaal bij komt kijken, kunnen die rechtstreeks stellen aan burgemeester Rian van Dam. Zij zit donderdagochtend 26 maart van 11.00 tot 12.00 uur klaar om deze via Facebook te beantwoorden en met de steller in gesprek te gaan.

“Ik blijf graag met u in gesprek en doe mijn best om dat ook in deze bijzondere tijden te doen. Om dit via Facebook te doen, is voor mij ook nieuw. Maar ik ben benieuwd naar uw vragen en verhalen en ik nodig u van harte uit om dit met mij uit te proberen. Daarbij heb ik ook alvast een vraag voor u: hoe doet u dat, in Hollands Kroon, dat thuisblijven en 1,5 meter afstand houden? Heeft u daar leuke foto’s van? Ik hoor morgen in live chat graag uw voorbeelden en leuke verhalen.

Rian van Dam gaat live op haar eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/burgemeestervandam. Wie wil kan vanaf 11.00 uur direct deelnemen aan het gesprek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button