Den HelderJeugd

Nieuwe glijbanen voor speeltuinen Den Helder

Den Helder – De speeltuinen in de Vogelwijk en de Visbuurt krijgen binnenkort een nieuwe glijbaan. Dat meldt de gemeente in een brief aan omwonenden. De bestaande glijbanen bleken bij controle niet geheel veilig meer.

“Als gemeente zijn we verantwoordelijk voor veilige speeltoestellen in de openbare ruimte. Dit doen we door de speeltoestellen jaarlijks te controleren. Als het nodig is voeren wij reparaties uit of halen wij een toestel weg als het niet meer veilig is.”

Over de levertijd en plaatsing van de nieuwe glijbanen durft de gemeente nu geen toezeggingen te doen. “Door het coronavirus is niets zeker op
het moment.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button