Den Helder

Nieuwe single voor Vester Weert

Den Helder – De Helderse zanger Vester Weert zat te twijfelen of hij z’n nieuwe single “Laat me zien” vanwege het coronavirus nu wel of niet moest lanceren op 25 maart 2020. In eerste instantie zou de single in november 2019 verschijnen, maar vanwege stemproblemen én een luchtwegontsteking werd besloten dit te verplaatsten naar januari 2020. Omdat de medische toestand op dat moment nog niet helemaal optimaal was, werd alles opgeschoven naar 25 maart.

“Omdat er deze week meerdere nieuwe singles uitkomen, heb ik met mijn platenbaas Bert Schenau overleg gehad en kwamen tot de conclusie om de promotie van “Laat me zien” per 25 maart ‘gewoon’ door te laten gaan”, vertelt Vester.

Hij kreeg het nummer aangeboden door Hans Louws. “Het is een pittig nummer, maar ik hou wel van uitdagingen. Ik kan me heel goed vinden in de tekst die over een vrouw gaat die twijfelt.” De opnames van het nummer vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar. Meewerkende muzikanten zijn Ingrid Simons, Marcel Fisser en David Wilschut. Het is de derde single die Vester lanceert bij Storm Records. De hoesfoto is ontworpen door Robert Gort. De beelden van de clip zijn door Ger Oerlemans geschoten bij Fort Harssens in Den Helder.

Naamsbekendheid
De naamsbekendheid van Vester is het afgelopen jaar erg gegroeid. “Dat komt mede door m’n vorige single “Voor altijd in mijn hart”. Deze heeft bij een aantal grote radiostations in de playlist gestaan en kreeg een notering in de Oranje Top 30. “Ik hoop dat ‘Laat me zien’ me nog weer stapje hoger op de ladder kan plaatsen. Ik ben er klaar voor”, aldus Vester.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button