Texel

Nieuwe woningen op de Groeneplaats

Advertentie:

Den Burg – Nieuwe woningen worden op dit moment gebouwd op de Groeneplaats in Den Burg (Texel). De bouwvakkers zijn al maanden druk in de weer. De woningen komen in het hartje van het centrum van het dorp Den Burg. Er komen tien appartementen.

Het nieuwbouwproject wordt niet alleen voorzien van woningen, ook komt er een slager, bloemenwinkel, koffietentje en een horecaonderneming. De huizen zijn momenteel al verkocht, maar mochten mensen daar alsnog willen wonen, er is een wachtlijst.

De gemeente Texel zet met deze woningen niet alleen woon- en werkgelegenheden neer, de bedoeling is ook dat het centrum van Den Burg hier flink door opknapt. Dit past in het streven het dorp zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bewoners en ondernemers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button