Texel

Nieuwe woningen op de Groeneplaats

Den Burg – Nieuwe woningen worden op dit moment gebouwd op de Groeneplaats in Den Burg (Texel). De bouwvakkers zijn al maanden druk in de weer. De woningen komen in het hartje van het centrum van het dorp Den Burg. Er komen tien appartementen.

Het nieuwbouwproject wordt niet alleen voorzien van woningen, ook komt er een slager, bloemenwinkel, koffietentje en een horecaonderneming. De huizen zijn momenteel al verkocht, maar mochten mensen daar alsnog willen wonen, er is een wachtlijst.

De gemeente Texel zet met deze woningen niet alleen woon- en werkgelegenheden neer, de bedoeling is ook dat het centrum van Den Burg hier flink door opknapt. Dit past in het streven het dorp zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bewoners en ondernemers.

Trefwoorden
Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close