Hollands Kroon

Bouwbedrijf Hagedoorn het dak op

Adverentie

Hollands Kroon – Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon stelde het Viking Informatiecentrum in Den Oever de vraag of een bedrijf hun dak en goten bladervrij wilde maken. Vrijwilligers durfden dit risico namelijk niet aan te gaan. Gijs Takes van Bouwbedrijf Hagedoorn uit Hippolytushoef reageerde hier positief op. Zelfs zo positief dat hij het twee maal per jaar wilde doen.

Deze week ging Gijs voor het eerst het dak van het gebouw aan de Havenweg op. De vrijwilligers van het Viking Informatiecentrum zijn hem zeer dankbaar. Kijk voor meer informatie over hun activiteiten op https://www.vikingen.nl Of ga langs tijdens de openingstijden; woensdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie over Bouwbedrijf Hagedoorn is te vinden op https://hagedoornbouw.com/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button