Den HelderVideo

KBO Den Helder neemt na 20 jaar afscheid van bestuursleden Nel en Marijke (video)

Den Helder – Na twee jaar mochten de ruim honderd leden van de Katholieke Bond Van Ouderen in Den Helder vrijdag eindelijk weer bij elkaar komen. Een speciale bijeenkomst waar het aftreden van twee trouwe bestuursleden Nel Donkers en Marijke Verbeek centraal stond.

Na twintig jaar treden Nel, de huidige voorzitter, en Marijke die al 19 jaar in het bestuur zit, af. Zij hebben de KBO Den Helder zien groeien en allerlei functies mogen bekleden. Zij hebben zich ingespannen als voorzitter, als notulist, in de Commissie Activiteiten en Reizen, in de redactie van het Afdelingsblad, als PR-functionaris en als Vrijwillig Ouderen Adviseur. “Het is een beetje onwerkelijk, het is afscheid nemen, maar ook weer vooruit kijken naar dat ik meer tijd heb voor andere dingen”, zegt Nel Donkers.

“Een van de mooiste dingen die ik in 19 jaar heb meegemaakt was dat ik een lintje mocht ontvangen, vorig jaar. Heel KBO wist dat ik hem zou krijgen, behalve ikzelf”, aldus Marijke Verbeek. Bij het afscheid werd ook de nieuwe voorzitter geïntroduceerd, Floor Johns zal de taak als voorzitter op zich nemen. “Nel en Marijke hebben de lat erg hoog gelegd, zij zijn het bloed en de aderen van de KBO”, zegt Johns.

Nel en Marijke zullen hierna niet in een zwart gat belanden, want… ze blijven gewoon betrokken bij de KBO.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

4 reacties

  1. Ik vind het echt ongelooflijk als ik de beelden zie. De coronamaatregelen gelden niet meer, dus hup allemaal lekker op een kluitje gaan zitten. Het is toch bekend dat juist de ouderen een slechter werkend immuunsysteem hebben?
    En maar klagen over anderen die in de supermarkt geen afstand houden, carnaval vieren of met het vliegtuig op vakantie gaan.

  2. ’t kan erger, nou lekker uw mondkapje op, handschoenen aan en lekker op uw zolder blijven zitten tot het allemaal over is. Gaat vast goedkomen (lichamelijk gezien)

    1. Niet zo negatief doen, Hollantse Poes.

      Straks wordt RB nog jaloers 🤭

Back to top button
%d bloggers liken dit: