Schrijvende radiomaker te gast in de Gerard Smit Show

De schrijvende radiomaker Ton van de Brug (Ton Broedersz) is zondag te gast in de Gerard Smit Show op Noordkop Radio. Vrijdag 25 februari debuteerde de veelbelovende Hoornse auteur met het boek “Eeuwige rust op zondag”.

“Thomas, eigenaar van een goedlopend hotel-restaurant, heeft het goed voor elkaar. Het bedrijf is zijn liefde en leven. Tot die ene zondag. Een hotelgast wordt dood gevonden. Het lijkt zelfmoord, maar de gruwelijke waarheid is anders.”

“De zondag erna wordt iemand van het personeel vermoord. Vele moorden volgen. De zondag ontwikkelt zich tot de ‘dag des doods’. Er zijn genoeg sporen die leiden naar een dader, echter is deze verdachte al heel lang dood. Thomas ziet met lede ogen aan dat zijn levenswerk vernietigd wordt. Vluchten helpt niet, op zondag staat de dood te wachten en klopt aan.
Voor wie wordt het een definitief weekeinde?”

Gerard Smit gaat zondag op Noordkop Radio (onderdeel van Regio Noordkop) van 14.00 tot 16.00 uur met Ton in gesprek gaan over wie Ton Broedersz eigenlijk is, hoe dit boek tot stand gekomen is en natuurlijk ook over het boek en het verhaal zelf.