112

Getuigen gezocht van inbraken Anna Paulowna

Anna Paulowna – Twee inbraken vlak na elkaar, de politie zoekt getuigen. In de nacht van donderdag op vrijdag werd in Anna Paulowna twee maal ingebroken. Dat gebeurde bij een woning en een bedrijf die vlakbij elkaar liggen.

Bij de inbraak in Anna Paulowna is veel braakschade ontstaan en zijn divers goederen en een personenauto meegenomen. Er zijn bij het forensisch onderzoek diverse sporen aangetroffen en die worden vergeleken om te bekijken of er een verband is met andere inbraken in de regio.

De politie vraagt een ieder die in de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 01:00 – 04:00 uur, in Anna Paulowna iets is opgevallen en dat een bijdrage kan zijn voor het onderzoek dit te melden via 0900-8844 of bij meld misdaad anoniem.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button