Den Helder

Herman den Blijker kookt voor team 1909

Julianadorp – Een productieteam van SBS6 heeft vrijdagavond opnamen gemaakt in Julianadorp voor het programma “Herman helpt een handje”, met Herman den Blijker. Op het Loopuytpark zijn opnamen gemaakt bij en in ‘Grand Café 1909’.

Het team van Marcel Brunsveld en de gasten die hiervoor zijn uitgenodigd staan tijdens deze opname in het middelpunt. “Toch gek als Herman den Blijker voor je (team) komt koken. Wat een bijzondere dag, we werden even in zonnetje gezet!!! Enorm goede tips gehad en een dosis motivatie”, laat Marcel via Facebook weten.

Marcel werd recent landelijk bekend door het filmpje waarin hij vertelt over de dreigende ondergang van zijn net geopende bedrijf, waarin hij veel eigen geld had geïnvesteerd. Door een personeelslid werd een crowdfunding opgezet om de zaak te redden. Die heeft inmiddels iets meer dan de helft van het streefbedrag opgehaald.

Wanneer de uitzending is werd nog niet bekend gemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button