Den HelderJeugd

Belangenvereniging Julianadorp blij met onderwijscampus

Advertentie:

Julianadorp – De Belangenvereniging Julianadorp (BVJ) is blij met de plannen voor een onderwijscampus in het dorp. De Prinses Margrietschool aan de Wethouder W. de Boerstraat moet vernieuwd worden en kan bij het Junior College worden geplaatst. Door ook een samenwerking met de kinderopvang aan te gaan ontstaat er één plek voor kinderen van nul tot zestien jaar.

“Als Belangenvereniging Julianadorp laten we weten dat we dit een uitstekend idee vinden en het graag ondersteunen. Vanuit de onderwijscampus kan ook gemakkelijker worden samengewerkt met sportverenigingen en andere organisaties in Julianadorp”, zo laat de BVJ weten aan de directies van Stichting Meerwerf Basisscholen en Stichting Scholen aan Zee.

Bovenbouw
Nils van Heijst, bestuursvoorzitter van Meerwerf Basisscholen en Reinier de Voogd, bestuursvoorzitter van Scholen aan Zee gaven recentelijk in een interview met het NHD uitleg over de plannen. Daarbij noemden zij ook dat het een wens is om uiteindelijk ook leerlingen van de bovenbouw les te kunnen geven in Julianadorp. Nu moeten zij nog naar Schagen of Den Helder. Ook dit zou volgens de BVJ een heel mooi idee zijn.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button