Den HelderOverige

Cursus: Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn

Advertentie:

Den Helder – In de cursus Goedkoop en Gezonde voeding willen diëtiste Mariska Rinkel van Dieet & Co en Het FUNdament laten zien dat je voor weinig geld toch een goede gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. De cursus is bedoeld voor mensen die niet veel te besteden hebben en toch een kwalitatief goede maaltijd op tafel willen zetten. Deelname is gratis.

“We weten allemaal wel dat gezond eten belangrijk is. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houd je het betaalbaar?” zegt diëtist Mariska Rinkel. Ze helpt mensen die vraag te beantwoorden met de voedingscursus. Cursisten leren hoe ze kunnen besparen op de kosten van de boodschappen en tegelijkertijd een kwalitatieve maaltijd op tafel kunnen zetten. Eerst met kennis en tips en op de laatste cursusdag door samen een gezonde lunch te maken. Samen met de cursus zijn er ook sport- en beweegactiviteiten waar de deelnemers na afloop aan mee kunnen doen.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van anderhalf uur. De eerste bijeenkomst is op donderdag 12 mei en start om 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 met koffie en thee. De andere datums zijn 19 mei en 2 juni. De cursus vindt plaats in Het FUNdament, Dintelstraat 153 Den Helder. Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar hetfundament153@gmail.com t.a.v. Petra Alders

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button