Den HelderUitgaan

Fiets & Geniet gaat naar Noorderhaven

Advertentie:

Den Helder – Het is weer tijd om te fietsen. Deze keer organiseert “Fiets & Geniet” de Noorderhaventocht, met een afstand van ongeveer dertig kilometer. Deze Noorderhaventocht gaat uiteraard o.a. over het mooie terrein van Noorderhaven. De koffie/theepauze wordt gehouden in Julianadorp. Dit is voor eigen rekening.

Iedereen die gezellig in de groep 55+-ers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle fietsen – dus ook e-bikes – zijn welkom. De snelheid ligt rond de 15 km per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

De start is op 3 mei om 13.00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Deelname kost €2,50 inclusief een kopje koffie of thee met cake na afloop. Meer informatie via: 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button