Hollands KroonKop van Noord-HollandUitgaan

Inspirerende sprekers bij ‘Zinspiratie’ in Breezand

Breezand – Op zondagmiddag 8 mei vindt de tweede editie van het evenement ‘Zinspiratie’ plaats in de St. Jans Kerk te Breezand. Het evenement staat in het teken van zingeving, bij elkaar komen om saamhorigheid te creëren en vallen en opstaan. Aloys Wijnker, Harmen Krul en Rian van Dam zullen spreken op het evenement.

Sprekers
Aloys Wijnker is manager bij de KNVB. Hij heeft onder andere gewerkt voor AZ en Vitesse. Tijden de bijeenkomst zal hij vertellen over zijn inspiraties. Hierbij komen ook de tegenslagen aan bod en de wijze waarop hij hier mee omging. Ook geeft hij persoonlijk antwoord op de vragen wat zijn doel is en waar hij energie van krijgt.

Rian van Dam is sinds 2019 burgemeester van Hollands Kroon. “Een bestuurder met hart voor het lokale bestuur en de lokale politiek”, zo omschrijft Zinspiratie de gastspreker. Tijdens de bijeenkomst zal zij vertellen over haar weg naar deze functie, en neemt ze de aanwezigen mee in de stappen die zij genomen heeft om dit te bereiken. Ook weer met vallen en opstaan.

Harmen Krul is lijsttrekker en fractievoorzitter van de Helderse afdeling van het CDA en tevens officier bij de Koninklijke Marine. Het verschil maken in het leven van mensen is wat hem dagelijks drijft. “We doen het samen in deze maatschappij. Die gedachte wil ik op 8 mei bij de Zinspiratie bijeenkomst versterken.”

Planning
De middag wordt omlijst door muziek. De formatie Japi uit Den Helder zal door ingetogen liedjes, of juist extroverte melodieën, het thema en de sprekers versterken bij hun boodschap. De bijeenkomst start op 8 mei om 14:30 en zal rond 16:30 worden afgerond. De entree is gratis.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button