Den HelderZakelijk

Meerdere horecazaken Den Helder in de verkoop

Den Helder – Corona overleefd, maar toch sluiten meerdere horecazaken in Den Helder binnenkort hun deuren. Restaurant Leuk op Willemsoord, het Biljart- en Snookercentrum en ook Pizzeria DaGino staat in de verkoop.

Wie het Biljart- en Snookercentrum over wil nemen moet 98.000 euro neerleggen voor de inventaris en goodwill. De huurprijs bedraagt ruim 2.500 euro per maand. De overnameprijs van DaGino is 399.000 euro, maar daar krijg je dan wel onder meer een keuken met drie pizzaovens voor en een terras met 50 zitplaatsen. De huurprijs is 4.500 per maand.

Nieuw avontuur
Leuk! Eten & Drinken op Willemsoord stopt, omdat de eigenaren een nieuw avontuur zijn begonnen. Het gelijknamige restaurant in Schagen blijft wel bestaan, maar daarnaast hebben ze sinds kort een Bed & Breakfast op Oosterland. “Tijdens de afgelopen coronajaren hebben we alles uit de kast gehaald om ook in deze periode Leuk! te blijven, maar naarmate het duurde misten we wat we het leukste vinden: contact met onze gasten en lekker werken binnen ons team en gelukkig mochten we weer, maar dit hele proces heeft toch iets met ons gedaan”, vertellen Hans en Ratna Berends op de Facebook van het restaurant.

“We zijn enorm gegroeid door ons prachtige restaurant in Den Helder, wat een succes is gebleken. Wat zijn we trots dat we twee zaken met heel veel leukerds mochten runnen, maar we willen weer terug naar de basis; tijd voor elkaar en voor onze Foodcaravan en B&B. Alles op volle toeren laten draaien gaat helaas niet meer.”

“We gaan voorlopig gewoon Leuk! door met heel veel enthousiasme. Voor Leuk! Den Helder moet de gelukkige nog gevonden worden, maar als deze er is dan heeft hij een stukje goud in handen op het prachtige Willemsoord.”

Bowling
Ook de Bowling in Julianadorp staat nog in de verkoop, inclusief bijbehorend restaurant.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button