Hollands KroonVideo

Bestuurders op de N99 raken regelmatig van de weg (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Op de N99 bij Hippolytushoef (hm. 13.9) bevindt zich een flauwe bocht waar bestuurders regelmatig in de berm belanden. Enkele jaren geleden heeft een vrachtwagen het wegbewijzeringsbord aan gort gereden en later zijn er veelvuldig auto’s en vrachtwagen van de weg geraakt en door de berm gereden.

Gelukkig hebben vrijwel alle bestuurders hun voertuig in bedwang weten te houden en konden zij weer weg op komen, maar de vraag rijst dan wel; ‘wat is er aan de hand in dit stukje bocht?’. Ook Rijkswaterstaat weet het niet. Zij weten wel dat er regelmatig wat gebeurt en maken de weg dan weer vrij van de blubber. Een oorzaak kunnen zij echter niet aangeven.

Het stuk berm waar het om gaat bevindt zich aan de kant van Hippolytushoef. Komende vanuit Den Oever raakt menigeen van de weg bij het wegbewijzeringsbord van de afslag Westerland/Slootdorp.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Zo lang er nog zoveel mensen met heel andere dingen achter het stuur bezig zijn dan met autorijden zal dit ook wel zo blijven.

Wellicht ook interessant

Back to top button