Hollands KroonUitgaan

Pinksterfeest 2020 wordt uniek en bijzonder

Advertentie:

’t Zand – Kermis en Corona, dat is helaas geen goede match. Normaal gesproken wordt al wekenlang uitgekeken naar het Pinksterweekend, dat altijd garant staat voor vermaak voor jong & oud. Ook dit jaar zijn ze al in januari gestart met de eerste vergadering met het Pinkstercomité.

De eerste ideeën kwamen op tafel en er lag al een compleet uitgewerkt plan voor de 10-Kamp. Maar helaas mogen ze deze ideeën dit jaar niet tot leven brengen. Heel jammer en ook een beetje onwennig, maar het Pinkstercomité zou het Pinkstercomité niet zijn, als ze niet met een alternatief voor de Pinksterfeesten zouden komen.

Ze hebben met z’n allen gebrainstormd aan de virtuele vergadertafel. Dat op zich is al uniek en die nieuwe technieken zorgden hier en daar voor wat frustraties, maar het gaf ook frisse energie en nieuwe ideeën. In goed overleg met de gemeente hebben ze goedkeuring ontvangen om de volgende activiteiten tijdens het Pinksterweekend te organiseren:

Puzzel speurtocht
Een speurtocht waarbij je een rebus moet oplossen en je mooie prijzen kunt winnen!
Waar: Langs de route van de Dikke-banden-rugzak-race (Wielerparcours).
Wanneer: Vrijdag 29 mei, zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020
Voor wie: Het hele gezin!

Persoonlijke videoboodschap
Wie wil jij graag een hart onder de riem steken? Stuur hem/haar een persoonlijke videoboodschap op groot scherm!
Wanneer: Zondag 31 mei 2020.
Voor wie: Voor alle inwoners uit ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek

De pinkster bingoshow
Een online Bingoshow met mooie prijzen voor een gezellige avond!
Waar: Online, dus je speelt mee vanuit je eigen woonkamer.
Wanneer: Zaterdag 30 mei om 19:00 uur.
Voor wie: Voor het hele gezin (per huishouden 1 deelname).

Inschrijven voor de activiteiten kan via www.pinksterkermis.nl

Unsolved Mystery
Naast bovenstaande activiteiten is er ook een escaperoom georganiseerd door Escaperoom Schagen. Even een avond geen Netflix of Videoland, maar een gezellige avond waarin je samen net als in een escape room een verhaal volgt, puzzels oplost en steeds een stukje verder komt richting de ontknoping.

Inschrijven kan tot 30 mei 18:00 uur via www.unsolvedmystery.nl/pinkster-kermis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button