Hollands Kroon

Wegversmallingen Koningsweg, Westerland

Hollands Kroon – Er worden wegversmallingen geplaatst op de Koningsweg in Westerland, op woensdag 27 mei. De weg hoeft hier niet voor afgesloten te worden, wel zijn verkeersregelaars aanwezig om de werkzaamheden op een veilige manier uit te kunnen voeren.

De remmers aan de Koningsweg worden geplaatst om de snelheid te verlagen. Het vele verkeer wat gebruikt maakt van met name de Poelweg en de Koningsweg rijdt vaak te hard. Door de remmers op een goede, krappe afstand te leggen, kan verkeer deze alleen passeren met een gepaste snelheid van 30 km/u.

Deze werkzaamheden vallen binnen het project waarvoor in april aanpassingen gedaan zijn aan de Poelweg. Daarmee probeert de gemeente de weg minder aantrekkelijk te maken voor doorgaand verkeer wat geen bestemming heeft in Westerland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button