Uitgaan

Fotowandeling door het Zwanenwater

Callantsoog – Wandel- en natuurliefhebbers kunnen zaterdag 28 mei weer op pad met de boswachters van Natuurmonumenten. Fotografeer het landschap, de typische planten en dieren van dit prachtige duingebied.

De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf ook graag en vaak in het Zwanenwater en kunnen de deelnemers tevens voorzien van tips. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s. “We gaan op pad op onbekende routes, buiten de geijkte paden.”

De excursie ‘fotowandeling’ start om 09.30 uur en duurt ongeveer drie uur in het natuurgebied het Zwanenwater ten zuiden van Callantsoog. Vergeet de fotocamera niet! Aanmelden is verplicht en kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/agenda

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Leuk voor de vogels die nestelen of de jongen die reeds uit zijn, not.

Back to top button
%d bloggers liken dit: