SportUitgaan

SV Sportlust organiseert smakelijke wandeling op eerste pinksterdag

Adverentie

Den Helder – Op initiatief van SV Sportlust vindt zondag 5 juni in Den Helder de eerste SV-Sportlust Tasty Walk plaats. Deelnemers wandelen een route van 21 kilometer, met de wandelcoach van SV-Sportlust, of ‘gewoon’ op eigen gelegenheid in eigen tempo. Onderweg zijn drie pauzemomenten ingepland waar de wandelaar wordt getrakteerd op diverse hapjes en drankjes. Ook op het eindpunt kunnen ze rekenen op een smakelijke afsluiting (onder meer koffie/thee (met gebak), een complete lunch en een drankje met borrelhapjes zijn inbegrepen).

Wie mee wil doen wordt tussen 9:00 en 9:15 uur verwacht bij Hotel Den Helder. Daar volgt de route, overige informatie en de consumptiekaart voor de horecavoorzieningen onderweg. “Tussen 16:00 en 17:00 uur verwachten we iedereen op het eindpunt retour waar wordt afgesloten met een hapje en (een) drankje”, zo laat SV Sportlust weten.

SV-Sportlust trakteert zijn leden op een kopje koffie onderweg. Voor leden van de club zijn de kosten voor deze Tasty Walk € 27,50, niet-leden betalen € 30,-. Dit bedrag is inclusief de afgesproken drink- en eetarrangementen bij de betreffende horecagelegenheden, wandel-coaching en alle gezelligheid onderweg. Extra hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan via communicatie@sv-sportlust.nl. Vermeld daarbij de naam, het telefoonnummer, het aantal leden, het aantal niet-leden en de eventuele dieetwensen van de deelnemer(s). Indien er plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u een betaallink. Na ontvangst van de betaling is deelname definitief.

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol = vol!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button