SportUitgaan

11 teams strijden om zege tijdens Rozeboomtoernooi op 24 juni

Advertentie:

Den Helder – De 51e editie van het Rozeboomtoernooi vindt zaterdag 24 juni plaats. Tijdens dit zaalvoetbaltoernooi wordt er door elf zaalvoetbalteams gestreden om de titel. Ook is er een speciale wedstrijd met burgemeester Jan de Boer, wethouders en medewerkers van de gemeente.

“Vorig jaar was een jubileum voor het Rozeboomtoernooi omdat er maar liefst voor de 50ste keer gevoetbald werd voor het goede doel”, vertelt Jeffrey Bakker. “De organisatie van het toernooi denkt in ieder geval nog lang niet aan stoppen. Wel wordt er dit jaar voor de laatste keer gevoetbald in Sporthal Sportlaan omdat deze aan het eind van het jaar gesloopt wordt.” Daarom zal deze editie de geschiedenisboeken ingaan als de ‘Sloopkogel editie’. Naast de sporthal zal een grote kraan staan met een echte sloopkogel.

Het Rozeboomtoernooi staat dit jaar voor de 51e keer in het teken van een goed doel. Elk jaar gaat er een mooi geldbedrag naar Stichting Kika en wordt er een speciale feestmiddag georganiseerd voor de Helderse ouderen in Hotel Den Helder. Waar de organisatie volgend jaar gaat voetballen is nog onbekend.

VIP wedstrijd
Uniek dit jaar is dat er een speciale VIP wedstrijd gespeeld gaat worden. Burgemeester Jan de Boer, wethouders en medewerkers van gemeente Den Helder zullen het in een onderling duel tegen elkaar opnemen. De VIP wedstrijd wordt gespeeld om 17.30 uur.

Zoals altijd wordt het toernooi weer afgesloten met een feestavond door een avondvullende show van feest duo Ties & Theo. Iedereen is welkom tijdens het toernooi vanaf 12:00 uur, de feestavond is vanaf 19:00 uur.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button