Sport

FC Den Helder organiseert JO13 toernooi

Advertentie:

Den Helder – FC Den Helder organiseert voor de 21e keer het traditionele JO13 voetbaltoernooi.

Dit jaar zullen twaalf teams strijden om de Albert Heijn Marsdiepstraat Cup. Aan dit sterk bezette toernooi nemen naast de JO13 teams van gerenommeerde topamateurclubs zoals AFC Amsterdam, Alphense Boys en Hollandia ook de JO13 teams van Schagen United en FC Den Helder deel.

Teams uit Litouwen Finland en Engeland geven het toernooi dit jaar de internationale uitstraling. Net als in voorgaande jaren zal het JO13 team van de opleidingsschool van Aston Villa deelnemen.

Vlaggenparade
Het toernooi zal zaterdag 8 juni om 09.00 uur geopend worden met een vlaggenparade waarbij muziekkorps Kunstzin de deelnemende teams voorafgaat tijdens de presentatie van de teams. Vanaf 10.00 uur zullen de twaalf teams met volle overgave de strijd met elkaar aangaan en zal het toernooi op zondag 9 juni om 15.00 uur worden afgesloten met de finale. De wedstrijden zullen worden gespeeld op sportcomplex “De Streepjesberg” aan de Bremstraat in Den Helder.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button