Sport

Bijzonder slechte dag voor DWOW

Advertentie:

Wieringerwerf – DWOW verloor in de hoofdstad met 8-4 van vierde klasser TOB. Trainer Edwin Wittink sprak van een volledige offday.

Vooraf ging het al helemaal fout: “ik kreeg vrijdagavond en zaterdagochtend volop afmeldingen. Daarna heb ik van alles gedaan om versterkingen te krijgen uit andere teams, dat zat tegen. Ik moest twee geblesseerde jongens noodgedwongen op de bank zetten. Wel kwamen we na vijf minuten op 0-1. Daarna bleef het nog tien minuten niet slecht gaan. Maar toen begon het foutenfestival.”

Er kwamen vier verwijtbare goals tegen door persoonlijke fouten. En we kregen een strafschop tegen. De aanvoerder van de tegenstander toonde zich zeer technisch vaardig en bleef maar in balbezit. Met rust stond het al 4-1. Toen het 4-2 werd kreeg ik nog even hoop, echter de 5-2 lag er al extreem snel in.

Byarn Quinten kwam vier keer tot scoren en dat is in ieder geval wel positief. Hoop dat alle omstandigheden en het spel van deze tropische dag een negatief incident is. Volgende week zondag gaan we sportief revanche nemen.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button