Hollands Kroon

Inloopbijeenkomst herstructurering Wieringerwerf

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon organiseert aankomende 6 juli een inloopbijeenkomst rond het programma voor herstructurering Wieringerwerf. Nu de coronamaatregelen versoepelen, is een bijeenkomst weer mogelijk.

Bij deze inloopbijeenkomst krijgen deelnemers informatie over de ontwikkelingen van de herstructurering. De bijeenkomst vindt plaats in De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Tussen 17.00 en 20.00 uur wordt informatie gegeven en vragen beantwoord.

Tijdens deze avond zijn er ook vertegenwoordigers van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer en de verschillende projecten aanwezig. Zij beantwoorden als het kan vragen over de voortgang van Campus de Terp.

Onderwerpen tijdens de inloopbijeenkomst zijn;
– Campus de Terp
– De bouw van 200 nieuwe woningen
– Schetsontwerp Terpstraat
– Ontwerp Sternstraat
– Ovingestraat/Lelypark
– De Kompaskerk
– Verbindingsweg 2-4
– Knarrenhof
– De Maaier

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button