Hollands Kroon

Limmerschouw dicht voor gemotoriseerd verkeer

Advertentie:

Winkel – Op de Limmerschouw en de Reine Victoria rijden chauffeurs vaak te hard. De gemeente Hollands Kroon ontvangt veel meldingen over deze wegen. Deze verkeerssituatie staat dan ook in de top tien van “subjectieve onveilige plekken” in de gemeente Hollands Kroon.

Het plan van de gemeente is om beide wegen aan te pakken. Zo moet het voor alle weggebruikers een prettiger weg worden om gebruik van te maken. Dat houdt in dat er voor het komende jaar een plan komt hoe deze wegen verkeersveiliger gemaakt kunnen worden. Wanneer dit plan er is, wordt dit met de omwonenden besproken.

Tijdelijke oplossing
Voor nu is er een tijdelijke oplossing. De Limmerschouw wordt afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een paaltje. Het paaltje komt aan de kant van het Veldwachterspad. Zo is de route Limmerschouw en Reine Victoria alleen nog toegankelijk voor bestemmingsverkeer van de golfbaan. Ook blijft het op deze manier een doorgaande route voor (brom-)fietsers.

Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button