112

Ontruiming Hotel Texel Airport na brandmelding

Adverentie

Texel – De brandweer werd in de nacht van donderdag op vrijdag, even voor half één, opgeroepen voor een brandmelding via het Openbaar Meld Systeem in Hotel Airport Texel, op het vliegveld van Texel langs de Postweg. Het hotel, waar op dat moment niet veel gasten verbleven, werd tijdelijk grotendeels ontruimd.

De gasten van het hotel wachtten voor en achter het hotel buiten op de brandweer. Een team van de brandweer is vervolgens bepakt met onder meer perslucht naar binnen gegaan en heeft binnen in het hotel, samen met werknemers van het hotel, onderzoek gedaan naar een mogelijke brand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button