OverigeSchagen

Alzheimer Café Schagen

Advertentie:

Schagen – In het restaurant van Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan in Schagen is woensdagavond 13 juli weer een Alzheimer Café. Deze avond neemt schrijfster Esmir van Wering bezoekers mee in haar verhaal over het ziekteproces van haar vader. Ondanks dat dit proces niet makkelijk was, heeft het haar en haar vader veel herkenbare, ontroerende en vrolijke momenten opgeleverd.

Het belooft een interessante avond te worden met ruimte om kennis met elkaar te maken, informatie uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige professionals. Bij de informatietafel zijn folders en andere materialen in te zien of boeken met betrekking tot dementie te lenen. Vanwege de zomerstop wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

De avond zal beginnen om 19.15 uur en zal duren tot ongeveer 21.30 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunnen belangstellende contact opnemen met mevrouw Rensing via 0622372553.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button