OverigeSchagen

Alzheimer Café Schagen

Schagen – In het restaurant van Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan in Schagen is woensdagavond 13 juli weer een Alzheimer Café. Deze avond neemt schrijfster Esmir van Wering bezoekers mee in haar verhaal over het ziekteproces van haar vader. Ondanks dat dit proces niet makkelijk was, heeft het haar en haar vader veel herkenbare, ontroerende en vrolijke momenten opgeleverd.

Het belooft een interessante avond te worden met ruimte om kennis met elkaar te maken, informatie uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige professionals. Bij de informatietafel zijn folders en andere materialen in te zien of boeken met betrekking tot dementie te lenen. Vanwege de zomerstop wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

De avond zal beginnen om 19.15 uur en zal duren tot ongeveer 21.30 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunnen belangstellende contact opnemen met mevrouw Rensing via 0622372553.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button