Cultuur/Natuur

Zwerven door onontdekt Zwanenwater

Adverentie

Callantsoog – Natuurmonumenten organiseert 3 juli aanstaande een bijzondere excursie door het Zwanenwater in Callantsoog onder de naam Zwerfdag Zwanenwater. Het is een wandeling voor de echte natuurliefhebber. Onder leiding van de boswachter struinen wandelaars zo’n vijf uur door het Zwanenwater en komen zij op speciale, nog bijna onontdekte plekken in dit prachtige natuurgebied terecht. Ver van de paden, waar bezoekers normaal niet mogen komen.

Zwerf door de duinen, loop door natte duinvalleien en wandel langs de unieke, grote duinmeren van het Zwanenwater. Wordt verrast door de uitgestrekte en gevarieerde natuur van het Zwanenwater en bewonder de vele plant- en diersoorten die het Zwanenwater rijk is! Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button