Den HelderZakelijk

Natasja genomineerd voor ‘beste aardbeienslof van Nederland’

Advertentie:

Den Helder – Natasja Wever van Bakkerij Dunselman uit Den Helder is genomineerd voor De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024. Samen met 14 andere slofbakkers uit het land strijdt zij op 16 september om de eretitel. De wedstrijd is een initiatief van Prestige Fruit. Zij daagden bakkers en patissiers uit heel Nederland uit om één van de meest traditionele recepten in de bakkerij – de aardbeienslof – een verfrissende, originele twist te geven.

De aardbeienslof is een echte klassieker. Natasja geeft volgens de vakjury, onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander (bekend van onder meer 24Kitchen) “een verfrissende draai aan dit heerlijke gebak”. Die frisse blik op het beproefde recept in combinatie met een vakkundig uitgevoerde bereiding, bezorgde haar een plek in de finale van De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024. Tijdens de voorrondes beoordeelde de vakjury de aardbeiensloffen op smaak, uitvoering en originaliteit.

De finale vindt plaats tijdens de bakkersbeurs de Beko Najaarsdagen op 16 september. De winnaar ontvangt naast de prestigieuze titel bovendien een prijzenpakket, waaronder een seizoen lang gratis verse Prestige-aardbeien.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button