Uitgaan

Concert The Internationaal Holland Music Sessions

Adverentie

OOSTERLAND – Zondagmorgen 28 juli om 11:00 staan de deuren van de Michaëlskerk wijd open voor u en voor jong musicerend talent. Voor de 30e keer zijn er klassieke concerten in Noord-Holland georganiseerd door The Internationaal Holland Music Sessions en óók Oosterland is weer concertlocatie.

Programma:
Componist(en): Franck, Debussy, van Beethoven, Prokofjev
Musici: Manon Stankovski (viool), Sander Sittig (piano), Vladimir Valchev (piano)

Voor de pauze speelt Vladimir Valchev, piano (Bulgarije) ondermeer werken van Ludwig van Beethoven en Claude Debussy. Na de pauze spelen Manon Stankovski, viool (Oostenrijk/Frankrijk)
en Sander Sittig, piano (Nederland) werken van Sergej Prokofjev en César Franck.

Voor meer informatie:  tihms.com en zininoosterland.nl
Kaarten zijn online te verkrijgen via de website: tihms.com  en verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert. Let op! U kunt in de kerk niet per pin betalen. Normaal € 18,00 Begunstiger TIHMS € 15,00 CJP/Jongeren tot 30 jaar € 9,00 Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang

 

 

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button