Spaans temperament in Ruïnekerk

OUDE NIEDORP – Op zondagmiddag 25 augustus a.s. geven de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een concert geven in de Ruïnekerk, Dorpsstraat 33 te Oude Niedorp.

Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel.  Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 15.00 entree €12,50 incl.  drankje-  reserveren info@manito.biz of 06-23259107

 

Mobiele versie afsluiten