Hollands KroonRegio NoordkopRTV Noordkop

Hollands Kroonse Uitdaging op Noordkop Radio

Hippolytushoef – De manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, Edwin Wittink, was zaterdag live te gast in het programma Noordkop Nieuws op Noordkop Radio, gepresenteerd door Ineke Mast. Dit was te volgen via FM, DAB, internet en via de app.

Het gesprek ging over de missie en de werkzaamheden van de Hollands Kroonse Uitdaging. Daarbij werden enkele projecten toegelicht. Ook vertelde Edwin over de structuur van de Uitdaging, over de matchgroep en over de incidentele subsidies die de Gemeente Hollands Kroon via de HKU toegankelijk maakt voor verenigingen en stichtingen. Ineke was onder de indruk van de resultaten. Het was te veel om één uitzending mee te vullen.

Noordkop Radio, onderdeel van de lokale omroep Regio Noordkop, zoekt overigens zelf nog medewerkers. Onder andere iemand die zich bezig gaat houden met social media. Deze hulpvraag werd direct door Edwin aangegrepen. Binnenkort volgt een afspraak om te bepalen of de Hollands Kroonse Uitdaging hier een actieve rol in kan vervullen. Zie voor meer informatie de bijgaande flyer, bij interesse graag reageren.

Het interview resulteerde direct in een hulpvraag via de mail en aanbod van een espressomachine. Precies zoals de Hollands Kroonse Uitdaging bedoeld is. Een makkelijk benaderbare hulpvaardige organisatie voor hulp aan verenigingen en stichtingen, met behulp van maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties. Met als doel onze samenleving een stukje mooier te maken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button