Hollands KroonVideo

Droom komt uit met kermisattractie voor mensen met beperking (video)

Hippolytushoef – Voor Peter van Hest wordt een droom werkelijkheid nu hij zijn langgekoesterde droom van een eigen kermisattractie ziet uitkomen. Jarenlang is hij er mee bezig geweest en eerder deze maand kreeg hij van de inspecteur de goedkeuring voor de attractie en werd dit bekroond met de TUV-sticker.

Hij heeft hem als schroot gekocht in België en jarenlang is hij ermee bezig geweest om hem op te knappen. Met behulp van vele sponsoren is hij nu klaar en kan de ‘Dolle Bonte Molen’ gaan draaien. Het ziet eruit als de hobbelende geit van vroeger, maar hij kan hem zo ombouwen dat er ook personen met een beperking mee kunnen.

Hij gaat op kermissen staan, maar hij wil de attractie ook graag verhuren op speciale locaties waar mensen met een beperking vrolijk mee kunnen draaien. Zijn eerste draaiuurtjes gaan van start op de kermis van Hippolytushoef die begint op donderdag 29 juli. Het zal voor Peter in zijn eigen woonplaats een mooi begin worden van vele draaiuurtjes.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button