Cultuur/Natuur

Beleef de ochtendschemer in Eendenkooi ’t Zand

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Het is vroeg opstaan, maar dan is de prachtige overgang van ochtendschemer naar daglicht te beleven bij Eendenkooi ’t Zand. In en om Eendenkooi ’t Zand kunnen bezoekers op verschillende manieren de natuur wakker zien worden. Zaterdagochtend 6 augustus wijzen gidsen van Landschap Noord-Holland deelnemers op de schoonheden in het ochtendgloren van de natuur. Een prachtige uitdaging voor fotografen.

In het donker gaan bezoekers het (kooi)bos van de eendenkooi in en schijnt het licht door de bomen. Boven de (kooi)plas wordt de natuur weer op een geheel andere manier wakker. Rondom de eendenkooi is boven het land de zonsopkomst te zien. Kortom, genieten in het algemeen en genoeg kansen voor mooie foto’s. Deze excursie is ook heel leuk voor kinderen. Bij voorkeur reserveren, ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: 6 augustus van 05:30 uur tot 07:00 uur
Waar: Eendenkooi ’t Zand, Korte Bosweg 47A, 1756 CA ’t Zand

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button