Cultuur/Natuur

Beleef de ochtendschemer in Eendenkooi ’t Zand

Kop van Noord-Holland – Het is vroeg opstaan, maar dan is de prachtige overgang van ochtendschemer naar daglicht te beleven bij Eendenkooi ’t Zand. In en om Eendenkooi ’t Zand kunnen bezoekers op verschillende manieren de natuur wakker zien worden. Zaterdagochtend 6 augustus wijzen gidsen van Landschap Noord-Holland deelnemers op de schoonheden in het ochtendgloren van de natuur. Een prachtige uitdaging voor fotografen.

In het donker gaan bezoekers het (kooi)bos van de eendenkooi in en schijnt het licht door de bomen. Boven de (kooi)plas wordt de natuur weer op een geheel andere manier wakker. Rondom de eendenkooi is boven het land de zonsopkomst te zien. Kortom, genieten in het algemeen en genoeg kansen voor mooie foto’s. Deze excursie is ook heel leuk voor kinderen. Bij voorkeur reserveren, ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: 6 augustus van 05:30 uur tot 07:00 uur
Waar: Eendenkooi ’t Zand, Korte Bosweg 47A, 1756 CA ’t Zand

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button