112

Inbraak bij golfbaan Winkel: kassa en kleding gestolen

Hollands Kroon – Inbrekers hebben in de nacht van 24 op 25 juli flink huisgehouden bij golfbaan Regthuys in Winkel. Niet alleen is de complete kassa van de receptie meegenomen, ook kleding is weg. Ondertussen blijft eigenaar Jeroen Botman met (financiële) schade achter. De politie kreeg vannacht rond 00:45 uur een melding binnen van de inbraak. Via een ruit van het restaurant waren inbrekers bij de golfclub in Winkel binnengedrongen. Dat terwijl de golfclub flink beveiligd is.

“We hebben overal een alarm zitten.” Het alarm is weliswaar afgegaan, maar het mocht niet baten. De inbrekers gingen snel te werk. Toen de beveiligers namelijk een kwartier na de eerste melding arriveerden, waren ze alweer weg. “Er lag overal glas op de grond”, vertelt eigenaar Jeroen Botman. “Ze hebben er een bende van gemaakt.” De inbrekers namen de kassa bij de receptie mee en een aantal kledingstukken en schoenen uit de shop.

Inmiddels zijn alle scherven opgeruimd en is de golfbaan vandaag gewoon geopend voor bezoekers. Rond het hele terrein hangen camera’s, de beelden van vannacht worden overhandigd aan de politie. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie zegt op zoek te zijn naar getuigen die zich kunnen melden via 0900 8844

Toon meer

NH Nieuws

De bron van bovenstaand bericht is NHNieuws, de provinciale omroep voor Noord-Holland. Zij is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button