112

Ongeluk op kruising Den Burg

Advertentie:

Texel – Op de kruising van de Kogerstraat en de Akenbuurtsweg in Den Burg heeft maandagmiddag 25 juli rond 13.45 uur een ongeluk plaats gevonden. Door vermoedelijk een voorrangsfout zijn twee auto’s op de kruising met elkaar in botsing gekomen waarna één auto recht door de weg af schoot, een hekwerk uit de grond reed en in de berm tot stilstand kwam.

Het voertuig dat vast zat op het hekwerk is met de nodige moeite van de politie, berger en betrokkenen vrij gekregen waarna deze door de berger is weggesleept. Door de berging van het voertuig was één rijbaan tijdelijk afgesloten door de politie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button