Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Open dagen Volkstuinvereniging ATV Texelstroom

Advertentie:

Den Helder – Na de druk bezochte stekjesmarkt afgelopen mei zijn er weer de jaarlijkse open dagen van de Volkstuinvereniging ATV Texelstroom op 6 en 7 augustus. Beide dagen zijn zij geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er is een gezellige markt waar bezoekers heerlijk kunnen snuffelen tussen diverse artikelen. Ook worden er een aantal rondleidingen geven over het terrein met wel 180 moestuintjes. Tijdens de rondleiding is te zien dat er heel wat te beleven valt op gebied van tuin en natuur.

Vergeet ook de tuinwinkel niet te bezoeken. De vereniging heeft een ruime sortering tuinartikelen en bezoekers kunnen hier terecht voor alle vragen op gebied van tuinen. In de kantine is er livemuziek met een hapje en een drankje. Toegang is gratis

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button