Den Helder

Strand6Daagse weer van start, 520 lopers op weg naar Huisduinen

Huisduinen – De 63e editie van de Strand6Daagse is maandagochtend in Hoek van Holland van start gegaan. Organisator Woody van Loo laat weten dat 520 wandelaars dit jaar deelnemen aan de tocht, die ze in zes dagen over het strand brengt van Hoek van Holland naar Huisduinen.

“Om 07.00 uur zijn de eerste gaan wandelen”, aldus Van Loo. De eerste etappe eindigt in Wassenaar, waarna de deelnemers te gast zijn op Duinrell. “Dat is altijd weer gezellig. Tot nu zijn er geen bijzonderheden rond de tocht, dus we gaan met z’n allen weer genieten van een prachtige wandelweek.”

Dinsdag gaat de tocht verder naar Noordwijk aan Zee, op woensdag lopen ze door naar IJmuiden en daarna volgen Egmond aan Zee (donderdag) en Callantsoog (vrijdag). De feestelijke intocht is zaterdag op Huisduinen, waar de meeste wandelaars tussen 11.00 en 14.00 uur het Dorpsplein zullen bereiken. Regio Noordkop doet zaterdag via LOS Radio live verslag van de intocht.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button