Hollands Kroon

Negen medewerkers Hof van Wieringen en Ulkediep voltooien de opleiding Helpende

Adverentie

Hippolytushoef – Zorglocaties Hof van Wieringen en Ulkediep van Woonzorggroep Samen hebben iets te vieren. Negen medewerkers, zonder zorgachtergrond, hebben namelijk allemaal de opleiding Helpende met succes afgerond. Ondanks hun diverse carrièrepaden hebben zij zich met onvermoeibare inzet en toewijding ingezet om te schitteren in de zorgsector.

Nelleke Sluiter, Tineke Beukema, Petra de Jongh, Patricia van Mierlo, Anja van Hest, Ellen Klaver, Annelies Heijblok, Astrid Kooij en Sandra Koelewijn zijn allemaal geslaagd voor de opleiding Helpende. “Namens Samen willen we deze getalenteerde collega’s van harte feliciteren met hun welverdiende succes”, is te lezen in het persbericht. “We wensen ze heel veel werkplezier toe!”

Woonzorggroep Samen is partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Samen met de cliënt kijkt Samen naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpt zij ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Geïnteresseerden zonder zorgopleiding, die ook wel interesse hebben in een baan in de zorg, kunnen voor de mogelijkheden een kijkje nemen op www.werkenbijsamen.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button