Hollands Kroon

Den Oever staat op zijn kop

Adverentie

DEN OEVER – Heel veel mensen leven er heel lang naar toe. De jaarlijkse Flora en Visserijdagen op de haven en in het centrum van Den Oever. Elk jaar komen er zo’n 20.000 bezoekers op het evenement af.

Dit jaar zal het enthousiasme niet minder zijn mede omdat het weer enorm meewerkt en de organisatie zo’n programma heeft neergezet dat je je geen moment hoeft te vervelen. De publieke belangstelling was dan ook bijzonder groot.

Vooral op het haventerrein was geen plekje onbenut gelaten en was er van alles te doen en te beleven. Herman Loer stapte weer eens op zijn stalen ros en toog naar het vissersdorp en maakte de volgende fotoreportage.
Geen feestganger maar straatartiest

De haven lag er mooi bij

Lekker pilsje onder de parasol

Drukte op haventerrein

De vloot ligt er weer mooi bij

Gezellig genoeg in Den Oever

Marno heeft er zin in

Ook op de kermis lekker druk

Lekker visje eten

Markt op de haven

Dit zwemt er allemaal in zee

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button